ID: 11648
Zelfstandig werkend kok Den Haag
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Bedrijfsomschrijving
Try-act EWIV en bemiddelt (aankomende) professionals duurzaam en langlopend bij werk- en opdrachtgevers.
Try-act verleent diensten aan ondernemers, werkgevers, verzekeraars, arbodiensten, onderwijsinstellingen, werknemers, werkgevers, UWV, gemeenten, overheidsinstanties, organisaties en individuele werkzoekenden.Try-act is een onafhankelijke non-profit organisatie, die arbeidsmobiliteit en kennisuitwisseling bevordert.
Functieomschrijving
Try-act zoekt in Den Haag naar een zelfstandig werkend kok (m/v).
De functie
Je werkt onder leiding van de Chefkok, wanneer deze aanwezig is. Bij afwezigheid kun je zelf ook goed uit de voeten. Je verzorgt de mise en place en zorgt ervoor, dat de chef of restaurantmanager op de hoogte zijn van de voorraad. Vanzelfsprekend hoort werk in het weekend en op feestdagen erbij. Stressbestendigheid is noodzakelijk.
Functie-eisen
Voorbeelden van werkzaamheden:
Snijden en wassen van alle ingrediënten.
Het maken van soepen en sauzen.
Tijdens het koken en bakken beoordelen of smaak en geur in orde zijn.
Het op tijd doorgeven van bestellingen van de gasten. Keuken schoonhouden volgens HACCP normen.
Arbeidsvoorwaarden
Sollicitatieprocedure
Richard van Nielen Try-act Horeca Noord- en Zuid-Holland en Utrecht Telefoon 06-30 170 441 Mail richard.vannielen@try-act.eu
Try-act EWIV en bemiddelt (aankomende) professionals duurzaam en langlopend bij werk- en opdrachtgevers.
Try-act verleent diensten aan ondernemers, werkgevers, verzekeraars, arbodiensten, onderwijsinstellingen, werknemers, werkgevers, UWV, gemeenten, overheidsinstanties, organisaties en individuele werkzoekenden.Try-act is een onafhankelijke non-profit organisatie, die arbeidsmobiliteit en kennisuitwisseling bevordert.
Functieomschrijving
Try-act zoekt in Den Haag naar een zelfstandig werkend kok (m/v).
De functie
Je werkt onder leiding van de Chefkok, wanneer deze aanwezig is. Bij afwezigheid kun je zelf ook goed uit de voeten. Je verzorgt de mise en place en zorgt ervoor, dat de chef of restaurantmanager op de hoogte zijn van de voorraad. Vanzelfsprekend hoort werk in het weekend en op feestdagen erbij. Stressbestendigheid is noodzakelijk.
Functie-eisen
Voorbeelden van werkzaamheden:
Snijden en wassen van alle ingrediënten.
Het maken van soepen en sauzen.
Tijdens het koken en bakken beoordelen of smaak en geur in orde zijn.
Het op tijd doorgeven van bestellingen van de gasten. Keuken schoonhouden volgens HACCP normen.
Arbeidsvoorwaarden
- Fulltime arbeidsontract
- Marktconforme cao beloning
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
Sollicitatieprocedure
Richard van Nielen Try-act Horeca Noord- en Zuid-Holland en Utrecht Telefoon 06-30 170 441 Mail richard.vannielen@try-act.eu